REFERENSER E-HANDEL
GRILLBUTIKEN.SE


Publicera och vidareutveckla din E-handel. Vi gör dig synlig på internet.
 
Vill du sälja mer på internet? Försäkra dig om att din webbplats och e-handel ger dig rätt möjligheter.
 
Lika mycket som Uniware E-handel är självklara e-handelsfunktioner så är det teknik för att driva nya kunder till butiken, en koppling mellan e-handeln och affärssystemet och en attraktiv säljande formgivning av den nya webbplatsen. Tillsammans skapar vi enkelhet, tydlighet och trovärdighet för ditt företag på internet.
 
Hög kapacitet. Uniware E-handel har utvecklats för att tillgodose högt ställda krav från detaljister och grossister. Din webbplats kommer alltid att prestera. Även med en stor produktkatalog och vid hög belastning. Förändringsbart. Uniware E-handel gör din framtid på internet bekymmersfri. Teknik och funktioner utvecklas samtidigt som ni växer och behoven förändras.
 
Enkel datahantering. Har du ett behov av effektiv kommunikation mellan ditt affärs-system och din webbplats? Vill du undvika registrering av produktdata i flera olika system, komplicerad orderhantering och dubbelt arbete? Uniware E-handel är kopplat till FDT Avance och Fortnox. Det gör din närvaro på internet enkel.
 
God synlighet. Dina kunder söker med stor sannolikhet produkter via sökmotorer. Uniware E-handel synliggör och visar aktivt ditt företags produkter för sökmotorer genom en rad SEO-tekniker. Det skapar förutsättningar för att du skall synas och för bra försäljning.
 
Ring till oss så berättar vi mer om hur Uniware E-handel ger dig rätt förutsättningar för bra e-handel.
  Samarbete

FDT. Affärssystem
FORTNOX. Affärssystem Online
GET A NEWSLETTER. Nyhetsbrev
KLARNA. Fakturatjänster för e-handel
NETS NETAXEPT. Kortbetalning
NUTID. Kassasystem
PRICERUNNER. Prisjämförelser
PRISJAKT. Prisjämförelser
PRISVIS. Prisjämförelser
POSTEN. Transportsystem
PYRAMID. Affärssystem
TRYGG E-HANDEL. Certifiering av e-handel
UNIFAUN. Transportsystem
YRKESMASKINER. Radannonser trädgårdsmaskiner