REFERENSER SYSTEMUTVECKLING
HUSQVARNA


Vi kan hjälpa dig och ditt företag med systemutveckling. Systemutveckling som förenklar och främjar ditt företags affärer.

NYHET!

Husqvarna AB säkrar kvalitet i företagets produktion.

Tillsammans med Husqvarna AB utvecklar vi ett kvalitetssäkringssystem i syfte att övervaka och upprätthålla kvalitet i företagets produktion. I samarbete med företagets kvalitetschef, Runo Malkolmsson, samt användare med olika ansvar och uppgift utvecklar Uniware Systemutveckling ett informationssystem som förenklar företagets kvalitetssäkringsprocess. Genom Kvalitetssäkringssystemet skapas och distribueras korrekt kvalitetsdata inom företaget. 

NYHET!

Fläkt Woods vidareutvecklar företagets affärssystem.

Uniware systemutveckling utvecklar tillsammans med Fläkt Woods företagets affärssystem. Systemet utvecklas i ett projektteam, vilka Uniware Systemutveckling är en del av. Tillsammans med medarbetare med kunskap om verksamheten och företagets unika affärssätt finns möjligheten att skapa ett mycket bra affärssystem.

NYHET!

Bemanning av projekt för Systeam.
Uniware Systemutveckling utför utvecklingstjänster för SYSteam Evolution, ett bolag i SYSteamgruppen med kontor i Huskvarna. I huvudsak utför vi utvecklingsuppdrag i Microsoft.NET.
  Referenser

FLÄKT WOODS AB. Affärssystem
HUSQVARNA AB. Projektledare Single Sign On
HUSQVARNA AB. Kvalitetssystem
HUSQVARNA AB. Utskriftshantering
QUICKMATCH. Webbplats
STORA OCH SMÅ. Webbplats
STRIPE MEDIA AB. Webbplats
SYSTEAM. Systemutveckling .NET
TRADER INVEST AB. Webbplats
YRKESMASKINER. Webbplats Radannonser